Grand Opening Bar Hendrik 2024

1 March, 2024

Wij zijn verheugd om de grootse opening van Bar Hendrik aan te kondigen op 1 maart 2024. Tussen 16:00 en 18:00 uur openen we onze deuren voor een exclusief openingsfeest, waarbij we zowel onze gewaardeerde leveranciers als onze dierbare klanten van harte uitnodigen om dit bijzondere moment met ons te vieren. Het belooft een onvergetelijke middag te worden met een glas fonkelende champagne en onze zorgvuldig geselecteerde speciale oesters, die samen het perfecte voorspel vormen voor een avond vol verrassingen en vermaak.

De herinrichting van Bar Hendrik heeft ons interieur getransformeerd in een warme en uitnodigende ruimte, waar het nieuwe menu centraal staat. Dit menu weerspiegelt onze passie voor innovatieve, smaakvolle gerechten die gecreëerd zijn om te verrassen en te verleiden. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld met verse, lokale ingrediënten en belooft een smaakervaring die je niet snel zult vergeten.

Een hoogtepunt van de avond zal ongetwijfeld de live muziek zijn, die zorgt voor een sfeervolle achtergrond terwijl je geniet van onze gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Een bijzonder moment van de opening zal de spectaculaire sabrage ceremonie zijn, waarbij een fles champagne op traditionele wijze zal worden geopend met een sabel. Dit unieke ritueel belooft een spectaculaire start van de avond, symbolisch voor de innovatie en het avontuur dat Bar Hendrik zijn gasten biedt.

We nodigen je uit om deel uit te maken van deze feestelijke opening en samen met ons te proosten op een nieuw hoofdstuk. Dit evenement is niet alleen een viering van onze opening, maar ook een gelegenheid om onze dankbaarheid te tonen aan iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren van Bar Hendrik. Het wordt een avond vol plezier, verbinding en natuurlijk uitmuntende gastronomie. Meld je aan en wees getuige van de start van een nieuw culinair avontuur bij Bar Hendrik. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen prachtige herinneringen te creëren.

Upcoming Events

SWIPE