De KIKA Sponsorloop

16 March, 2024

De KIKA Sponsorloop is een inspirerend evenement waarbij deelnemers zich inzetten om geld in te zamelen voor KIKA, de stichting die zich toelegt op het financieren van onderzoek naar kinderkanker. Elk jaar komen mensen samen in het hart van Amsterdam bij het Olympisch Stadion om deze belangrijke oorzaak te ondersteunen. Na het voltooien van de loop hebben de deelnemers de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een welverdiende maaltijd.

Op 16 maart, na afloop van deze bijzondere sponsorloop, ben je van harte welkom bij Bar Hendrik voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel. Het is niet alleen een kans om te ontspannen na je inspanningen, maar ook om een belangrijke bijdrage te leveren. Bar Hendrik doneert namelijk een deel van de opbrengsten van die dag aan KIKA.

Voor deze speciale gelegenheid opent Bar Hendrik al vanaf 12:00 uur haar deuren. Of je nu meeloopt of niet, jouw aanwezigheid helpt bij het steunen van een goed doel. Iedereen is welkom om langs te komen en te genieten van heerlijke gerechten en drankjes, terwijl we samen KIKA ondersteunen. Doe mee, geniet en draag bij aan een wereld zonder kinderkanker.

Upcoming Events

SWIPE