Nederland vs. Polen LIVE op groot scherm

16 June, 2024

Fans van het Nederlands voetbalteam kunnen de openingswedstrijd van het team tegen Polen live ervaren bij Bar Hendrik Stadium! De wedstrijd begint op het scherp van de middag om 15:00 uur en wordt gespeeld in het Stadion Hamburg. Zorg dat je er op tijd bij bent om een goed plekje te veroveren op ons sfeervolle terras, dat speciaal is uitgerust met een groot scherm voor de optimale kijkervaring.

Bij Bar Hendrik Stadium komt het oranje gevoel helemaal tot leven. Wij nodigen alle fans uit om samen de spanning en sfeer te ervaren tijdens deze cruciale eerste wedstrijd. Trek je oranje outfit aan en sluit je aan bij andere fans om onze jongens naar de overwinning te juichen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke voetbaldag!

Bar Hendrik Stadium staat bekend om zijn fantastische sfeer en gastvrijheid, waar sport en gezelligheid hand in hand gaan. Geniet van een uitgebreide selectie drankjes en de beste snacks terwijl je jouw team aanmoedigt.

Kom vroeg om de beste plaatsen te bemachtigen en deel in de opwinding en het oranje gevoel bij Bar Hendrik Stadium. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Nederland Polen
Aantal doelpunten (huidig EK) 8 4
Aantal tegendoelpunten (huidig EK) 4 5
Schoon blad (huidig EK) 2 0
Schoten op doel (huidig EK) 17 13
Belangrijkste scorer Georginio Wijnaldum
(3 goals)
Robert Lewandowski
(3 goals)

 

Upcoming Events

SWIPE