Vier Koningsdag met Hendrik

27 April, 2024

Kom Koningsdag vieren bij Bar Hendrik, dé perfecte plek om te genieten van de feestelijkheden terwijl je ontspant op ons ruime terras met een adembenemend uitzicht over het Olympiaplein. Of je nu even wilt bijkomen van de drukte van de vrijmarkt, of simpelweg zin hebt in een gezellige borrel of verfrissende cocktail, bij Bar Hendrik ben je aan het juiste adres.

Speciaal voor Koningsdag heeft onze getalenteerde chef-kok een exclusief assortiment van koninklijke lekkernijen samengesteld, met onder andere heerlijke koninklijke hopjes die gegarandeerd iedere zoetekauw zullen bekoren. Deze unieke traktaties zijn de perfecte aanvulling op onze uitgebreide selectie dranken en zullen zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring.

Wij nodigen je van harte uit om deze speciale dag met ons te vieren en te genieten van alles wat Bar Hendrik te bieden heeft. Van onze gastvrije service en gezellige sfeer tot ons prachtige terras en de heerlijke culinaire verrassingen, wij zorgen ervoor dat jouw Koningsdag een dag wordt om nooit te vergeten.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo mis je niets van wat er te beleven valt bij Bar Hendrik en ben je altijd als eerste geïnformeerd over onze speciale aanbiedingen, evenementen en exclusieve gerechten. Vier Koningsdag bij Bar Hendrik en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen Koningsdag op een unieke manier te vieren!

Upcoming Events

SWIPE