Vier Vrijheid en Gezelligheid bij Bar Hendrik op Bevrijdingsdag!

5 May, 2024

Kom op 5 mei Bevrijdingsdag vieren bij Bar Henrik, waar vrijheid en gezelligheid hand in hand gaan! Geniet van een feestelijke dag met een glas sprankelende bubbels of kies uit een van onze zorgvuldig bereide, heerlijke gerechten. Ervaar live entertainment met een DJ en zanger die de sfeer zullen verhogen met geweldige muziek. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten met vrienden en familie, terwijil je je te goed doet aan culinaire hoogstandjes in een warme en uitnodigende sfeer.

Bar Henrik biedt je niet alleen een gezellig interieur, maar beschikt ook over een groot terras waar je kunt genieten van de lentezon tot 12 uur ‘s avonds. Ons terras is de ideale plek om in alle rust te genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje, terwijl de wereld om je heen de vrijheid viert.

Reserveer nu je tafel om verzekerd te zijn van een plekje op dit speciale evenement. Vier Bevrijdingsdag bij Bar Henrik en maak herinneringen die je nog lang zult koesteren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de vrijheid te vieren! Mis het niet en kom langs op deze bijzondere dag.

Upcoming Events

SWIPE